Hyppää pääsisältöön

Suomen johtavana maalaus- ja tasoitetöihin erikoistuneena yrityksenä olemme keskittyneet asuntotuotantoon. Tänä vuonna panostamme entistä vahvemmin myös toimitila- ja saneerauskohteisiin.

Tammikuun 1. päivästä lähtien LTU Groupin alla on alkanut toimia tytäryhtiöt, jotka keskittyvät omiin liiketoimintoihinsa. Näin kasvamme ketteräksi konserniksi, joka tarjoaa eri liiketoimintasegmenteille räätälöityä palvelua. Samalla otamme entistä paremmin huomioon alaan liittyvät erikoisuudet - tehokkaasti ja laadukkaasti.

LTU Urakointi Oy on siirtänyt asuntopuolen tasoitus- ja maalausurakoinnin tytäryhtiöönsä LTU Asunnot Oy:lle. Samassa yhteydessä LTU Urakointi Oy:n nimi muuttui LTU Group Oy:ksi tarjoten tytäryhtiöilleen taloushallinnon ja laskentapalvelun sekä yleisjohtoa ja kalustonhuoltopalvelut. Asuntokohteet urakoi jatkossa LTU Asunnot Oy ja toimitilapuolen kohteet LTU Toimitilat Oy.

Meillä LTU:ssa uskotaan vahvasti yhteistyön ja kumppanuuden voimaan. Olemme toteuttaneet toiminnassamme kumppanuusajattelua jo vuosia ja panostamme siihen vahvasti myös jatkossa. Kumppanuus tuo avoimuuden ja yhteiset pelisäännöt, mikä helpottaa ja tehostaa toimintaa.

Kaiken toimintamme perustana on asiakas. Palkitut ammattilaisemme tekevät sisä- ja ulkoseinien ja -kattojen tasoitukset, valmistelut ja maalaukset aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Niiden mukaan määräytyvät myös laatutavoitteemme, joihin kaikki työntekijämme sitoutuvat. Teemme työtä, johon meillä on parhaat tekijät, paras kokemus sekä parhaat materiaalit ja työvälineet.

Kategoriat

Uutiset Tapahtumat

Viimeiset

23.12.2020
LTU kummiyritykseksi yksinäiselle vanhukselle

Joululahjaksi annoimme iloa ja aikaa yksinäiselle ja...

16.12.2020
LTU Suomen sata parasta yritystä listalla!

LTU Group on yltänyt Kauppalehden menestyjät 2020 listan sijalle 89.

Kauppalehden...

13.12.2020
Etsitään maalaus ja tasoitetyön TYÖNJOHTAJAA!

Alansa johtava ja edelläkävijänä tunnettu, Suomen suurin maalaus- ja tasoitealan toimija etsii...