Hyppää pääsisältöön

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja omistaja Jarmo Heikkinen on ostanut LTU:n koko maalausliiketoiminnan

 

LTU:n vuosittainen liikevaihto on noin 30 Me ja yhtiö on Suomen suurin alallaan. Joensuulainen Heikkinen Yhtiöt on puolestaan Pohjoismaiden johtava lattiapäällyste- ja rakenneurakoitsija. Liikevaihtoa yli 300 henkilöä työllistävällä yrityksellä oli viime vuonna 65 Me.

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja pitkän linjan urakointiyrittäjä Jarmo Heikkinen on kaupan jälkeen LTU Group Oy:n enemmistöomistaja. Myyjät Heidi ja Malik Bentaieb takaisinsijoittavat yrityskauppaan ja jäävät myös omistajiksi ja hallitusvaikuttajiksi yhtiöön.

LTU:n liiketoimintayhtiöiden toimitusjohtajaksi on nimitetty 22.9.2021 alkaen LTU Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Tom Helenius. Hän vastaa LTU:n liiketoiminnan johtamisesta kaikissa yhtiöissä. LTU Groupin muodostavat neljä erillistä osakeyhtiötä: LTU Asunnot Oy, LTU Toimitilat Oy, LTU-Saneeraus Oy sekä LTU Varsinais-Suomi Oy. Jarmo Heikkinen korostaa: ”Yritykset eivät tule toimimaan Heikkinen Yhtiöiden alla, vaan LTU Groupista muodostuu Heikkinen Yhtiöt Oy:lle sisaryhtiö. Tällä järjestelyllä korostetaan sitä, että yritykset toimivat tasa-arvoisina henkilökonsernin sisällä, saman omistajan alla.” Jarmo Heikkinen toimii hallituksessa. 

Lisätietoja antaa

 

Jarmo Heikkinen (0400 504000, jarmo.heikkinen@heikkinen.fi)
Malik Bentaieb (044 751 6020, malik.bentaieb@ltu.fi)

Kategoriat

Uutiset Tapahtumat Rekry

Viimeiset

22.09.2021
LTU:n liiketoiminta myyty

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja omistaja Jarmo Heikkinen on...

17.09.2021
REDIn Loisto luovutettu!

Redin Loiston pitkä urakka on nyt saatu luovutettua. Hieno on näky sekä sisällä että ulkona.

16.09.2021
Etsitään Työnjohtoharjoittelijaa

Oletko rakennusalan itseohjautuvana työntekijänä jossain...