Hyppää pääsisältöön

Alansa johtava ja edelläkävijänä tunnettu, Suomen suurin maalaus- ja tasoitealan toimija etsii kasvavaan organisaationsa huumorintajuista, mukavaa ja innostunutta sekä toimeliasta

TYÖNJOHTAJAA

Vastaamaan työmaidensa tulosvastuullisesta ja kustannustehokkaasta hoitamisesta pääkaupunkiseudulla.

Odotamme sinulta kokonaisvaltaista kykyä ja halua kantaa vastuuta.

Tyyppinä toivomme sinun olevan fiksu ja energinen tekijä, joka haluaa auttaa sekä olla lähellä asiakasta. Olet luonteeltasi taistelija etkä pidä häviämisestä. Olet tottunut tekemään työtä "kädet savessa". Nautit tehdä työtä itsenäisesti mutta et kaihda tiimityötäkään ja osaat johtaa työntekijöitäsi kannustavasti omalla esimerkilläsi.

Etsimämme työnjohtaja on kyvykäs, itsevarma ja kunnianhimoinen tekijä. Sinulla tulee olla myös kasvua ja menestystä tavoitteleva asenne.

Tulevan tekijän tausta ja menneisyys ei ole kiveen hakattu, asenteesi ja tekemisen draivikkuutesi ovat tärkeämpiä mutta toki arvostamme rakennusalanpohjakoulutusta ja/tai näyttöjä työelämän puolelta.

Sinulla tulee olla kohtuullinen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, englanti ja venäjä katsotaan eduksi. B-ajokortti on välttämätön ja tietoteknisesti valmiutesi ovat normaalit.

Tarjoamme sinulle avoimen työilmapiirin hyvien työkavereiden kera, itsenäisen työnkuvan, vapauden suunnitella oman työsi ja tarvittaessa esimiehen tuen. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi auton työtehtävien hoitamiseen, nykyaikaiset rakennusalan ohjelmistot sekä mahdollisuuden palkitsemisjärjestelmään. Arvostamme työpanostasi ja toimit tärkeänä linkkinä työmaaorganisaation ja LTU:n välillä.

Toimimme Uudenmaan alueella Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kumppanina ja työllistämme yli 300 maalaria ja tasoitemiestä sekä 24 toimihenkilöä. Tasokas toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Vehkalassa. Työnjohdon esimiehenä toimii Operatiivinen johtaja Jarno Gröhn, joka antaa tehtävästä lisätietoja (puh. 050 502 6414 s-posti: jarno.grohn@ltu.fi)

Kategoriat

Uutiset Tapahtumat Rekry

Viimeiset

09.12.2021
LTU toimitusjohtajanimitys

LTU Asuntojen operatiivinen johtaja Jarno Gröhn on nimitetty konsernin tytäryhtiöitten LTU...

22.09.2021
LTU:n liiketoiminta myyty

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja omistaja Jarmo Heikkinen on...

17.09.2021
REDIn Loisto luovutettu!

Redin Loiston pitkä urakka on nyt saatu luovutettua. Hieno on näky sekä sisällä että ulkona.